Creare magazin online

Pachet Standard

STANDARD

399
Consultanță inițială și analiză a nevoilor afacerii
Design web personalizat, responsiv pentru toate dispozitivele
Catalog Produse cu opțiuni avansate de administrare
Funcție de Căutare inteligentă în site
Formular de Contact și hărți interactive
Integrare plăți prin card bancar și alte metode de plată
Creare logo profesional
Domeniu web și hosting premium inclus pentru primul an
Certificat SSL pentru securitatea datelor
Compatibilitate GDPR și alte reglementări locale
Tutorial interactiv pentru utilizarea platformei
Rapoarte de bază privind performanța magazinului
Incarcare Produse Feed 1000
Numar Pagini 1 - 6
Revizii Design 4
Durata Executie 7 - 14 zile
Asistenta Tehnica 3 luni

Pachetul Standard

Punctul de Start Ideal pentru Afacerea Dumneavoastră Online

1. Lansare Rapidă și Eficientă

Alegeți Pachetul Standard pentru o lansare rapidă și fără probleme a magazinului dvs. online. Este ideal pentru afacerile care doresc să pășească în lumea digitală cu un start solid, fără a fi nevoie de cunoștințe tehnice avansate.

2. Cost-Eficiență

Pentru startup-uri și afaceri mici, bugetul este esențial. Pachetul Standard vă oferă un raport excelent calitate-preț, asigurând că obțineți toate funcționalitățile necesare pentru un magazin online profesional, fără costuri ascunse.

3. Personalizare și Branding

Un site care arată exact așa cum doriți. Vă ajutăm să construiți un magazin online care reflectă identitatea și valorile brandului dvs., creând o legătură puternică cu clienții dvs.

4. Ușurința de Utilizare

Administrați-vă magazinul online fără bătăi de cap. Pachetul Standard vine cu o platformă ușor de utilizat, care vă permite să gestionați produsele și comenzile eficient, economisind timp prețios.

5. Securitate și Încredere

Oferiți clienților dvs. o experiență de cumpărături sigură. Integrarea plăților securizate și conformitatea cu GDPR sunt esențiale pentru a construi încredere și pentru a asigura o experiență de cumpărături fără griji.

6. Suport și Asistență

Nu sunteți singuri în această călătorie. Echipa noastră de suport este pregătită să vă asiste în orice problemă sau întrebare pe care o aveți, asigurându-vă că magazinul dvs. online funcționează fără întrerupere.

7. Optimizat pentru Performanță

Site-ul dvs. va fi nu doar atrăgător, ci și rapid și optimizat pentru motoarele de căutare, crescând vizibilitatea și atrăgând mai mulți clienți potențiali.

8. Scalabilitate

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, Pachetul Standard vă permite să evoluați fără probleme. Este un punct de plecare solid pentru afaceri în creștere, oferindu-vă flexibilitatea de a adăuga funcționalități noi pe parcurs.

Alegând Pachetul Standard, vă asigurați un start excelent în lumea digitală, cu o soluție care echilibrează perfect funcționalitatea, estetica și costul. Este momentul să vă transformați viziunea în realitate și să deschideți noi orizonturi pentru afacerea dvs. online.