Strategic Web Agency

Asigurăm prezența afacerii tale în mediul online

Creare Magazin Online

Procesul de creare magazin online include toti pasii necesari producerii unui shop online de calitate, gata pregatit sa vanda. Un magazin online la cheie livrat de agentia noastra, este, de asemenea, optimizat din toate punctele de vedere, crescand pe termen lung, vizibilitatea afacerii tale in online. Un design atractiv este de asemenea extrem de important in procesul de realizare magazin online, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta cat mai placuta cand interactioneaza cu pagina web.

De aceea, procesul de dezvoltare magazin online este efectuat manual de echipa noastra, pentru ca produsul final sa fie pliat pe nevoile clientului. Astfel, ne asiguram ca fiecare actiune de creare site magazin online este axata strict pe nevoile clientului pentru care dezvoltam magazinul

web design

Design unic

Design-ul este unul dintre aspectele cruciale in procesul de creare magazin online. Iar un aspect important de care tinem cont in procesul de realizare magazin online este experienta utilizatorului atunci cand interactioneaza cu produsul final. Fiecare client beneficiaza de un design unic al magazinului, produsul final fiind un magazin online la cheie, complet optimizat, gata sa vanda.

Mobile Responsive

Multi utilizatori navigheaza pe internet folosind telefonul mobil ca mijloc intermediar. De aceea, pentru a capta un public cat mai larg, includem in procesul de creare magazin online si optimizarea completa pentru platformele de mobil. Astfel, indiferent daca utilizatorii vor utiliza mobilul, tableta sau desktop-ul, vor beneficia de o experienta calitativa.

Comanda rapida

Pentru ca un magazin online sa vanda, procesul de comanda trebuie sa fie rapid, intuitiv si pe gustul clientului. De aceea, in timpul procesului de dezvoltare magazin online includem intreaga gama de optimizari pentru comenzi. Astfel, indiferent daca utilizatorul decide sa plateasca cu cardul sau cash, procesul de comanda va fi eficient si rapid.

Integrare ERP

Un magazin online la cheie presupune si integrarea completa a solutiei pentru e-commerce. In activitatea de creare magazin online incorporam sistemul tau de ERP/Gestiune. Produsele se vor prelua direct din baza de date, fara a mai fi nevoie sa le incarci manual. Chiar daca produsele vor fi aduse automat in magazinul online in timpul procesului de dezvoltare, le vom publica doar pe cele dorite.

Mobile Responsive

Metoda de plata online este, categoric, un element must-have, indiferent de specificul magazinului tau online. In timpul procesului de creare magazin online integram posibilitatea de plata cu cardul, si optimizam intreg procesul de comanda. Astfel, clientii vor beneficia de un magazin online la cheie, in timp ce utilizatorii vor putea efectua tranzactii sigure.

Facturare automata

Facturile nu trebuie sa fie o problema. Daca utilizezi deja o modalitate de facturare, echipa noastra o poate adauga in magazinul online. Astfel, vei beneficia nu doar de un magazin online la cheie, gata sa vanda imediat ce intra in posesia ta, dar vei putea, de asemenea sa generezi facturi automat. La fiecare comanda creata factura se va genera automat, procesul optimizand intreaga utilizarea a magazinului.

Creare Site Prezentare si Creare Site Profesional

Procesul de creare site web si web design este realizat pe placul tau, de echipa noastra de specialisti. Proiectarea website de prezentare este manuala, pentru dezvoltarea in amanunt a detaliilor, axate pe cerintele afacerii tale. Astfel, vei beneficia de un site de prezentare personalizat, pliat pe piata de desfacere a business-ului tau. Procesul de creare site de prezentare include nu doar HomePage-ul, ci intreaga colectie de pagini necesare unui website prezentare.

Tehnologii pentru Creare Site Web

Folosim cele mai noi tehnologii pentru realizare site prezentare. Astfel, printr-un proces complex de realizare website, vei putea beneficia de o serie avantaje. Printre acestea se numara panou de control intuitiv si simplu de utilizat cat si o administrare facila. Tehnologiile utilizate in procesul de creare site web include:

Creare logo-uri si design grafic

Serviciul nostru de creare de logo-uri si design grafic ofera solutii unice si atractive pentru afacerile tale. Indiferent de dimensiunea si industria afacerii tale, echipa noastra de specialisti in design grafic va lucra cu tine pentru a intelege viziunea ta si a crea un logo care sa transmita valorile si mesajul afacerii tale. De asemenea, oferim servicii complete de design grafic, inclusiv crearea de materiale de marketing, brosuri si alte materiale vizuale, care sa sprijine brandul si sa ofere o imagine coerenta pentru afacerea ta. Contacteaza-ne astazi pentru a transforma viziunea ta in realitate.

Folosim cele mai noi tehnologii pentru realizare site prezentare. Astfel, printr-un proces complex de realizare website, vei putea beneficia de o serie avantaje. Printre acestea se numara panou de control intuitiv si simplu de utilizat cat si o administrare facila. Tehnologiile utilizate in procesul de creare site web include:

De ce avem preturi asa mici?

Oferta noastra de creare de logo-uri si design grafic la preturi accesibile nu inseamna compromis la calitate. In fapt, echipa noastra de specialisti in design grafic este dedicata sa ofere rezultate de inalta calitate la preturi competitive, care sa se ridice la asteptarile si bugetul tau. Ne diferentiem de competitori prin abordarea personalizata fata de fiecare client in parte si prin dedicarea de a livra rezultate care sa depaseasca asteptarile. Contacteaza-ne astazi pentru a afla cum putem sa te ajutam sa iti construiesti brandul prin intermediul unui design de calitate, la preturi accesibile.